Syksy on tulossa, sen huomaa kaikesta kiireestä ja hässäkästä - sekä siitä, kun luonto muuttaa hitaasti väriään. Olen onnistunut järjestämään jotain tekemistä lähes jokaiselle illalle, ja aika kaikkeen käsillänypertämiseen tuntuu jäävän kovin vähälle. Huomisen kiireen aamupäivän jälkeen saan loppuviikonlopun huilahtaa ja viimeistellä aloittamani tilkkutäkin. Ja ehkä aloittaa uuden neulontaprojektin!

Tilkkutäkistä ja sen valmistumisesta lisää viikonlopun jälkeen. Saas nähdä miten tikkaus sujuu näin ensikertalaiselta. Hankin ekstra pussin hakaneuloja ihan sitä varten, olen erinäisistä blogeista lukenut että ne vähän auttaa tikkausvaiheessa.

Olen viimeiset päivät ihaillut luonnon upeita värejä, pihlajanmarjat loistavat ihanan punaisena ja ruska alkaa levitä lehtipuihin. Aurinkoisella tai poutaisella säällä nuo ruskan värit ovat jotain ihan omaa luokkaansa! Olisipa ihanaa saada noita värejä ikuistettua koruihin ja ompeluksiin.. Nyt on vaan niin paljon tarvikkeita kasassa, etten SAA käydä ostamassa mitään lisää - pitää ensin saada varastoja vähän tyhjentymään.

Ensi viikoksi saan tänne kuvia tekeleistäni, nyt joudumme tyytymään näihin räiskyviin väreihin syksyisestä luonnosta: