Viikonloppuna juhlimme hyvän ystäväni häitä Espoossa. Kauniin vihkimistilaisuuden jälkeen siirryimme juhlapaikalle, jossa tarjolla oli hyvää ruokaa, seuraa ja musiikkia. Tila oli koristeltu vihreillä sävyillä, pöytäkattaus oli kruunattu vihreillä havunoksilla ja kävyillä, vihreillä serveteillä sekä vihreällä köynnöksellä. TODELLA kaunis kattaus, ja ihanan syksyinen tunnelma mukana. Harmi etten saanut kattauksesta kuvaa, simppeliä, mutta kaunista kattausta on vaikea kuvailla niin että se pääsee arvoonsa.

Näihin häihin sain hommaksi tehdä kortin hääparille. Sinellistä hankituilla materiaaleilla sain mielestäni kauniin kortin tehtyä:

Korttiin runon löytäminen Googlesta vei aikaa, en halunnut mitään liian lällyä enkä riimitettyä. Halusin jotain kaunista ja rehellistä tekstiä, ja päädyin Positiivareiden sivuille! Siellä on kokonainen “Värssypankki”, jossa on runoja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!! Suosittelen lämpimästi, sivulla on laidasta laitaan hyviä värssyideoita. Tuohon hääkorttiin löysin tällaisen tekstin:

“Anna minulle anteeksi, sillä olin väärässä”
on tärkein kuuden sanan lause.
“Sinä onnistuit siinä todella hyvin”
on tärkein viiden sanan lause.
“Mitä mieltä sinä olet?”
on tärkein neljän sanan lause.
“Me rakastan sinua”
on tärkein kolmen sanan lause.
“Me yhdessä”
on tärkein kahden sanan lause.
“Minä”
ei ole lause enää ollenkaan.

Kannattaa käydä tutustumassa sivustoon, jos olet etsimässä runoa hääkorttiin tai mihin tahansa tilaisuuteen!