Aaaargh… Minulla on kaksi ihan kahelia kissaa, Jade ja Soturi. Molemmat ovat Thaimaalaisia roturoosia, jotka ovat aktiivisimpia kissoja ikinä. Jos niille ei keksi tekemistä, niin he sitten itsekseen kehittelevät omia hommiaan.. Tässä on Soturin taidonnäyte omaperäisestä leikistä:

Soturi leikkii

Lisäksi näillä vekaroilla on mielenkiintoisia, joskin hyvin ärsyttäviä fetissejä/ tapoja.. Toinen pitää muunmuassa äärettömän paljon villan syönnistä. Ja sehän “auttaa” paljon kutomisessa.ö

Olen viimeisen parin viikon aikana laittanut puikot suihkimaan, ja neulonut lapasia ja pipoja ym. Kuvasin muutamia neuletöitäni noitten korujen ohella. Ja näitten kuvauksien jälkeen tämä villahiiri päätti sitten käydä maistelemassa tuotoksiani. #*%€#*#!?!??!?! Kyllä voin sanoa, että otti pannuun ja pahan kerran. Tässä on esimerkki ihanasta pienestä villapiposta, jonka tein serkkuni pienelle pojalle:

 

Ja saman se pentele teki näille (kuva ennen “ensipuraisua”), toisesta lapasesta meni peukalo ja toisesta kärki.. Lankana on muuten Novita Puro - ruskea, tosi kaunis mun mielestä.. Onneksi ne on sentään korjattavissa:

Tässä vielä pari muuta työtä, jotka olen saanut valmiiksi viime päivinä (ja jotka ovat vielä säästyneet kissan hampailta):

Molemmissa käytetty ihanaa Novitan uutuuslankaa “Novita Crystal” lankaa - pehmeää ja lämmintä!! <3 Vaalearaitainen on perheen pienelle tytölle ja liila setti ihan omaan käyttöön :)

 

Tässä on lapaset pienelle tytölle, lanka oli erittäin kätsy valmiiksiraidoitettu Novita, nimeä en nyt muista.

 

Jaahas, se olisi sitten aika lähteä viikonlopun viettoon, jatketaan taas sitten seuraavalla kerralla.