Pah. Olen ihaillut ihania tuikkukortteja kaikista ihanista blogeista täällä (esimerkiksi Maissin kauniista blogista) - ja päätin sitten eilen, että kyllähän minäkin osaan!! Ohjeet löytyivät Mariannen blogista, joita sain alkuun seurattua ihan hyvin. Mutta sitten homma tyssäsi siihen, että miten ihmeessä mitään taitosten reunoja "distressataan" ja miten ihmeessä kukaan osaa tehdä noin kauniita kortteja?! Jos joku näitten korttien osaaja tätä lukee, voisitteko ihanaiset kertoa minulle mitä tuo "Now I distress all the edges" tarkoittaa? Noh, tällaisen sitten sain ähkinnän ja puhkinnan jälkeen aikaiseksi, vähän yksinkertaistettuna:
 
 
Kuten jo aikaisemmassa kirjoituksessani kerroin, kävimme männäviikolla keräämässä kauniita lehtiä - ja ajattelin tähän nyt sitten prässättyä lehteä käyttää. Ajattelin, että mikä sopisi paremmin syksyiseen korttiin, kun kaunis vaahteranlehti ja kynttilät! En oikein osannut tehdä kaunista koristeltua korttia - ei vaan mielikuvitus ja taidot riittäneet.
 
Tuohon sisäkanteen en alkanut laittamaan mitään taskuja, jota ohjeessa neuvottiin - yksinkertaistin aika rajulla kädellä. Kokeilin itselleni uusia tekniikoita myös, jos vaikka innostuisin enemmänkin harjoittelemaan. Käytin erilaisia kartonkeja, kuviosaksia, leimasinta (kiehkurat tuikkujen ympärillä), glitteriliimaa ja sitten tuollaista nauhaa. Tekstejä en ole vielä laittanut mitään - kun en ole vielä keksinyt kenelle tämän antaisin. Jospa saataisiin kutsu jonnekin kylään, niin voisi viedä tämän mukanaan. ;)
 
Tässä vielä koru, jonka sain myös tehtyä. Olen vuoden verran miettinyt, miten käyttäisin nämä Kreikasta tuomani lilat kivihelmet. Ne on aika raskaat ja jykevät, ja en vaan ole saanut järkevän näköistä korua kehitettyä aikaisemmin. Nyt sitten inspiraatio iski, ja sain tällaisen aikaiseksi:
 
Tänään askartelemme lastenkutsuille kutsukortteja, laitetaan sitten ensi viikolla kuvia, mitä saimme aikaiseksi! Hyvää viikonlopua kaikille!