Joku roti pitäisi nyt saada tähän hamstraamiseen. Mä syytän tästä kaikesta Kestidean joulumarkkinoita 18.12. Sinne pitäisi saada myyntiin tavaraa, ja sen sijaan että saisin jotain myytyä, niin senkun vaan hamstraan lisää helmiä.. Minkäs teet kun ne on vaan NIIIIIIIIN ihania?! Eksyin viime viikolla vahingossa SAYILAn sivuille, ja voi EIIIIII miten ihania kaikkia korujuttuja siellä olikaan myynnissä!! Ihan vahingossa siinä sitten klikkailin että jos mä yhden tollasen ja yyyyhden tollasen ja jos vielä ehkä tuollaisen....... Ja huonostihan siellä sitten kävi, tuli tilattua tavaraa ihan yli budjetin.

Suosittelen kyllä tuota SAYILAa erittäin lämpimästi: jos tilaus ylittää 20€, niin postikuluja ei veloiteta ollenkaan - ei edes Suomeen! Niin, ja toimituskin oli melko nopea, vasta minä nämä loppuviikosta tilasin, ja nyt ne on jo tässä pöydälläni. En millään malttaisi nyt keskittyä töihin, haluaisin HETIHETIHETI päästä näpertelemään näistä jotakin!

Tässä oli siis "vahinko-ostokseni" tulos:

IIIIHANIA Korun osia, lukkoja ja jakajia:

Ketjuja ja helmihattuja ja jakajia:

Ja ehkä pari helmeäkin.....?

***

Lisäksi, eilen olin Thuja Designin lamppuhelmikurssilla, jossa sulatettiin lasiputkista helmiä! Oli ihan älyttömän hauskaa näperrellä muutama tunti - suosittelen!! Lamppuhelmiä en vielä saanut mukaani, ne jäi uuniin, mutta tarttuipa tällaiset kivihelmet matkaan kuitenkin jo eilen:

Lamppuhelmistä sitten parhaat palat huomenna! Jännityksellä odotan kuinka hyvin sulatteluni onnistuivat! :)