EDIT sunnuntai 18.9. kl 16.01 -ARVONTA ON PÄÄTTYNYT-

 Huiiii, siitä on tasan vuosi, kun kirjoitin elämäni ensimmäisen blogipostauksen. Nopeasti on vuosi mennyt, enemmän tai vähemmän aktiivisella osallistumisella. Tämän blogin postaushistoria hyvin kuvaa sitä, miten käsityöinnostukseni kulkevat jaksoissa ja kausittain. Välillä neulon sormet syyhyten mitä sattuu, ja toisinaan nyplään helmikorujen kanssa.

Blogituksen myötä olen löytänyt uuden harrastuksen paperiaskartelusta. Kukapa olisi uskonut että vuosi sitten en omistanut ollenkaan paperiaskartelutarvikkeita (paitsi ehkä perus sakset ja liimat), ja nyt omaan pienen askartelunurkan omassa huoneessani! Ja siellä nurkassa on laatikot ja hyllyt täynnä kaikkea ihanaa askartelusälää!!! IHANAA!! 

Vuoden kuluttua ollaankin sitten jo rouvia, ja toivottavasti pakkaamassa laukkuja jonnekin ihanaan kohteeseen häämatkalle... 

*******

Mutta nyt siis asiaan. Pistetäänpä synttäriarvonta käyntiin, palkintona jompi kumpi seuraavista koruista (voittaja saa valita kumman haluaa ):

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta, ja kaksi arpaa saa, jos mainitsee tästä arvonnasta omassa blogissaan. Jos vielä haluaa tykätä tästä postauksesta (FB:n like -nappi tässä postauksen alla), niin saapi kolmannen arvan. 

Kiitos kun kävitte ja onnea arvontaan!

ARVONTA ON KÄYNNISSÄ REILUN VIIKON, arvon voittajan SUNNUNTAINA 18.9.