Voih ihanaa, sain tällaisen tunnustuksen! Se tuli yllättäen toisen kissulini Soturin entiseltä "kasvattaja-emolta", joka blogissaan ihanasti kertoo omien kissojensa ja niiden pentujen elämästä! Kiitos siitä siis kuuluu Meerille ja Tatsutan tassuttelijoille!!! 

 

 

 

Tunnustuksessa pitää vastata viiteen kysymykseen:

Milloin aloitit blogisi:

Aloitin blogini syyskuussa 2010, tarkemmin 9.9. 

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee:

Blogiini olen postaillut kuvia käsitöistäni ja sillointällöin juttuja pikku prinsessoistani, kahdesta hieman hullusta Koratistani. Käsityöintoni tulee ja menee kausittain, välillä neulon paljon, ja välillä korutarvikkeet valtaavat olohuoneen ruokapöydän viikoiksi. Uusin villitys on ollut paperi/korttiaskartelu.

 

Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?
 
Ei tämä niin kovin eroavainen ole muista, työt ovat toki minun ja vain minun 

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Halusin saada itselleni käsitöistäni ns. "muistopankin", josta voin hakea itselleni inspiraatiota ja muistan sitten mitä olen tehnyt. Nykyisin saan joitain töitäni jopa myytyä näitten blogipostausten kautta!

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Minulle tulee kausia, jolloin en vaan löydä motivaatiota käsitöiden tekoon. Tarkoittaa sitä, että postausvälit harvenee välillä turhan pitkiksi... Olisi ihanaa postailla juttuja joka päivä, mutta kun ei tuota mitään, niin on vaikea sitten mitään tänne julkaistakaan!

Tämä tunnustus tulee jakaa eteenpäin viidelle, ja päätin jakaa sen seuraavasti:

  1. Annelille, jonka työt ovat kerta toisensa jälkeen upeampia! "Takes my beath away"
  2. Ihanat Tomaatit, josta löydän usein mitä herkullisempia ruokaohjeita, kiitos niistä! NAM!
  3. Maijulle, jonka ohjeet, kortit ja ideat ovat päätä huimaavia.. Maiju saa näitä varmaan tuhansia, mutta tässä on yksi lisää!
  4. Mintulle, jolla on ihanaakin ihanampia valokuvia, runoja ja ajatuksia koko blogi täynnä. Ihanan rauhallinen ja rentouttava blogi!!!
  5. Last but not least, Piiskulle, jonka uskomattomat hopeatyöt ovat huikeita, kun itsekin joskus oppisi käsittelemään hopeaa..