Oih, olipas ihanan rento ja virkistävä viikonloppu - ei juuri tehty mitään! Ohjelmaan kuului leffojen katselua (=digiboxin tyhjennystä), hyvää ruokaa, pitkä kävelylenkki syysauringossa, kaverivisiitti ja univelkojen takaisinmaksua.. 

Perjantaina nautimme ukkelin kanssa vähän viiniä, ja minä simahdin jo kymmeneltä.. Aamulla olinkin sitten hereillä jo seitsemän jälkeen ihan pirteänä: uppouduin sohvalle hyvän (tyttöjen nyyhky)leffan, ISON teemukin ja kissakasan kanssa.. Voin sanoa, että parempaa lauantaiaamua voi vaan toivoa.. Ja ufosukatkin ihanasti lämmittämässä varpaita! 

 

Kaverini sai viime viikolla pieniä rottaneitejä kolme kappaletta, ja kävin niitäkin viikonloppuna ihailemassa! Laitan tähän kuvan kolmikosta, kunhan sellaisen saan aikaiseksi. On ne vaan niin suloisia! Tein vähän niinkuin harjoittelumielessä tyttärille kortinkin:

Ostin Fiskarsin reunaleikkurin tiimarista (sydänkuvio reunoissa) ja sitähän oli ihan pakko päästä kokeilemaan! :) Lisäksi Huuto.netistä tilaamani uusi nalleleimasin pääsi käyttöön, samoin kuin fonttikurssilta ostetut tarvikkeet (Calligraphy tussit) sekä kohogeeli nallen kukassa sekä tekstissä.

Sain minä muutamia helmikorujakin tehtyä, tänä viikonloppuna tuntui vaan inspiraatio olevan hukassa.. Ei millään saanut kokoon itselle mieluisia väännöksiä. No mutta tässä tuli nyt kuitenkin joulumarkkinoille tällaista satoa:

Lisää punaista näin joulun alle..

***

Tämä rusehtava magneettikoru on monikäyttöinen, menee niin kaula- kuin rannekorunakin! :)

***

Lopuksi pari avainkorttikaulanauhaa. Näitä olen tehnyt paljonkin, mutta ne on myyty vanhoille kollegoille hyvällä menekillä ja vähän eri patentilla. Väitä voisin myös puuhastella lisää - kivaa hommaa!

Ei kai tässä sitten taas muuta, kuin syksyn viimeisiä päiviä odotellessa - kääk talvi tulee!?!? Tässä olisi vielä kaunis runonpätkä pimeisiin syysiltoihin, jonka bongasin ystäväni blogista Mannapuuroa ja mansikkaa:

Nukkumaan käydessä ajattelen:
Huomenna minä lämmitän saunan,
pidän itseäni hyvänä,
kävelytän, uitan, pesen,
kutsun itseni iltateelle,
puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen,
kehun: Sinä pieni urhea nainen,
minä luotan sinuun.