Järjestin tässä viikonloppuna elämäni ensimmäisiä lastenkutsuja, ja voi mikä stressi meinasi pukata.. Oli siinä mietittävää lahjan, tarjoiluiden koristeluiden sun muiden suhteen... Kakkuja en ole montaa tehnyt elämäni aikana, ja sitä sitten suunniteltiin urakalla. Päädyimme jakoon, että minä otan vastuun kakun ulkonäöstä, ja isäntä tekee sitten sisällön. Tytön toiveena oli kissakakku, ja googlettelujen ja kymmeniä blogeja selattuani päätin kokeilevani kakkukuvan maalausta sokerimassalle. Kaivokadun Tiimarista löytyi Confettin osasto, josta löysin lilaa sokerimassaa ja pastavärejä. Niillä sitten maalasin kissan kaulimalleni sokerimassalle. Kissan löysin googlen kuvahaun avulla:

Ensin piirsin kissan leivinpaperille, josta sitten painoin sen (sukkapuikolla) läpi sokerimassaan. Pastavärejä ostin valkoista, mustaa ja punaista; ensin maalasin vaaleat osat harmaalla ja valkoisella, jonka jälkeen lisäsin ääriviivat mustalla ja punaiseksi maalatut, massasta tehdyt kirjaimet. Kirjaimet liimasin kaupasta ostetulla sokerikuorrutteella. Aika hyvän näköinen vaikka itse sanonkin!! :

 

 

Samasta Tiimarista ostimme myös koristeet, tyttö valitsi itse värikkäät lautaset ja mukit - saatiin oikein iloisen näköinen pöytä kasaan:

 

Lahjaksi Aava sai ihanan vanhanaikaisen nukkekodin!! Oli kuulemma maailman ensteks ihanin lahja, ja sillä on nyt leikitty ihan urakalla! Saas nähdä, joutuuko tässä alkaa opettelemaan nukkekotitavaroidenkin valmistusta - tämän blogin aihepiiri on jälleen suuressa uhassa laajentua.. Ainakin tytöllä on kova into saada taloon uutta materiaalia! Alla kuva myös kortista, johon käytin Hesarin fontteja ja päivämäärää, nalleleimasinta, kartonkeja/skräppipaperia ja kiilleliimaa.

 

Tänään olin Sinellissä "Hauskat Fontit" -kurssilla, laitan kurssin aikaansaannoksista kuvia myöhemmin..