Minulle tulee aina into neuloa tai virkata, kun postiluukusta pujahtaa uusin Novita lehti. Ja niinhän siinä kävi tälläkin kertaa, kun Novitan kesänumero tipahti luukusta viime viikolla... Viime aikoina olen neulonut ja virkkaillut kaikkea pientä, mutta nyt innostuin ottamaan haasteekseni kesäpaidan!!! 

Meinasin postata tähän kuvan mallista, mutta eipä tuo uutukaisuus ole vielä ilmestynyt Novitan sivuille.. Noh, kuvailen tänne sen edistymistä kun sen aika tulee :) Pusero on lyhythihainen, joka tehdään salmiakkikuvioisesta pitsineuleesta. Lankana Novitan uutuuslanka Miami, joka on ihanan pehmeän tuntuista. Miamin värit ovat aika pastilleja (on turkoosia, vaaleanpunaista ja vaalean vihreää jne), mutta kun en itse noista hempeistä niin välitä, niin valkkasin langaksi luonnon valkoisen.

Resoria tulee paitaan 12cm, jonka jälkeen alkaa pitsineule. Olen tottunut neulomaan aina telkkaria katsellessa, mutta arvatkaas tuliko pitsineuleen teosta yhtään mitään samalla kun yritin katsoa elokuvaa?! NO EI TULLUT! Koko ajan tuli virheitä, ja sitten jossain vaiheessa huomasin, että puikoilta oli kadonnut pari silmukkaa.. Ja ei kun purkamaan. Hippasen turhauttavaa todeta, että tämä neule ei synnykään leppoisasti tv:n ääressä, vaan pitää oikeasti keskittyä ja laskea silmukoita jatkuvasti. Noh, ehkä siitä tulee hyvä rutiini jossain vaiheessa ja se taas mahdollista kytätä telkkaria samaan aikaan.

Mutta joo, kuvia tulossa lähipäivinä! :)