Tänä aamuna pilkkopimeässä bussipysäkille kävellessäni tuntui taas siltä, että voisin painua johonkin koloon talviunille.. Tämä synkin aika vuodesta ei vaan ole minua varten.. Onhan siinä ihaniakin puolia, syystuulen pauhatessa on ihanaa käpertyä kullan kainaloon sohvalle kuuman teemukin kanssa. Mutta nämä aamut ovat vaan niiiiin raastavia. Kun on pimeää, pitää nukkua. Kissat eivät jostain syystä ole samaa mieltä. Soturi päätti tänä aamuna, että kl 5:28 on aika herätä. Se aloitti hysteerisen laulannan meidän makkarin oven takana, ja se vaan ei lopeta ennenkun joku nousee.. Meillä ei paljoa kukkoa tarvitsisi aamunkoiton julistamiseen, kun on tuo kattipentele. Ei se laulanta loppunut tänäkään aamuna ennen kuin nousin ylös, jolloin maukuna muuttui lähes hysteeriseksi kehräykseksi.. Hyrrrrryrrrrryyrrryrrrryyrrrr.. Nykyään, jos tuo maukuminen alkaa ennen kuutta, niin ollaan viety molemmat katit kylppäriin rauhottumaan, ja niin kävi tänäkin aamuna. Katit on sen verran hölmöjä aamutuimaan, että ne seuraa mua kun hai laivaa.. Ja mun ei tarvii kun kävellä kylppärin ovelle, kun molemmat jo painuvat sinne sisälle. Ja sitten vaan ovi kiinni PAM, ja takasin maate! 

Pimenevät illat ovat oivaa aikaa kerätä helmitarvikkeet olohuoneen pöydälle, ja yrittää voittaa kaamosväsymys kauniilla värikkäillä helmillä! Sainkin aikaan pari ihanaa turkoosia koristusta:

Tästä korusta tuli vähän erilainen, kun alunperin ajattelin. Meinasin jo purkaa sen, mutta sitten muutin mieleni, sehän on ihan hauska ja erilainen kun se on tuollainen "toispuoleinen". Onhan niitä vaatteita ja vaikka mitä, jotka ovat toispuoleisia, miksei mun korukin voisi olla. Kuvaan olen nyt asetellut korun niin kuin sen ajattelin käytettäväksi.. Eli lukko on takana, ja tuo kukka sitten hieman sivussa. Korvikset on vaihteeksi perinteiset tappimallit, muistaakseni hopeoidut.

******

Nämä korut ovat samaa sarjaa tuon ylemmän toispuoleisen kanssa, jos tämä olisi vähän "kaupallisempi" (joulumarkkinoita silmälläpitäen).. Mutta ihana tästäkin tuli!!

*****

Tässä testasin ostamani helmikorukirjan ohjeita. Tässä on hopealankaa väkkärässä ja muutama maalattu helmi. Niin ja perinteisen ketun korvasin silkki- ja organzanauhalla. Ihan ok näköiset nämäkin.. Erilaiset.

Yritän saada mun fonttikurssin tuunaukset kuvattua tässä lähipäivinä, niin pääsen kurssiakin sitten kommentoimaan! Mukavaa päivänjatkoa kaikille lukijoilleni! Jee, tulee "jo" 300 lukijaa täyteen!!!