Joulu meni tosiaan joululentsun parissa, kurkkukipu alkoi keskiviikkona, ja flunssa oli täysillä päällä jouluaattoon mennessä. Se jatkui vielä pitkälle joulun yli, nyt vasta alkaa helpottaa. Kyllä jo vähän alkoi ottaa voimille kotona makaaminen, kun ei oikein jaksanut tehdä mitään, muttei myöskään olisi jaksanut olla paikallaan. Tulipa taas mieleen, että miten nuo kissat jaksavat sitä päivästä toiseen, ja vielä iso hymy huulilla.. Nyt ne ainakin näyttivät täysin siemauksin siitä, että mamma oli kotona vällyjen välissä, ne pitivät mulle seuraa 24/7!

Jouluna oltiin puolikuntoisuudesta huolimatta mun äidin luona kyläilemässä. Kissulat tulivat mukaan, kun enhän mä raaskinut jättää niitä jouluksi ihan yksin. Kissojen ilme kirkastui kummasti, kun huomasivat, että he saavat viettää joulun SAUNASSA! :) Ja siellähän ne sitten viihtyivätkin oikeen olan takaa:

Ainiin, Soturi kehitti myös uuden leikin alkuviikosta: "rotan kävelytys". Sain ihan hauskan pätkän nauhallekin, se on vähän hidastemponen, mutta mielestäni aika huvittava: