Meidät on tänään kutsuttu työporukan kanssa kollegan luo kylään, ja lupauduin tekemään hänelle kortin - firman kautta hankimme tupaantuliaislahjan. Eilen illalla sitten pohdin, että millaisen kortin tekisin, kun katseeni kääntyi hyllyssä edelleen käyttämättä olevaan tuikkukorttiini, jonka taannoin tein. En ole siihen edelleenkään tyytyväinen, joten päätin tehdä uuden.

Kaivoin tulostamani StampARTicin ohjeen, ja aloitin kortin teon. Materiaaleiksi valitsin mustaa ja valkoista kartonkia sekä hopeahileellä koristeltua mustaa ja valkoista skräppipaperia. Aikaa väkertelyyn kului hirmuisesti, kun uppouduin siihen ihan toden teolla - toisaalta, miten aikansa voisi enää paremminkaan käyttää!? Tällä kertaa olin lopputulokseen paljon tyytyväisempi - kyllä se näköjään alkaa sieltä luonnistua, kun vaan vähän harjottelee:

Haluaisin joskus hankkia ihanaisen Cuttlebugin tai Sissixin, jolla nuo reunat ja kuviot sun muut voisi tehdä ihanan helposti ja siististi stanssien avulla, mutta nyt jouduin tyytymään Fiskarsin kuviosaksiin sekä -leikkuriin.. Myös ääriviivatarraa ja kiilleliimaa käytin vähäsen noitten reunojen siistimisissä ja kuvien koristelussa. 

Onko teillä muuten kokemusta Cuttlebugista tai Sissixista tai muista - kuulisin mielelläni kommentteja, että mikä on paras tai mitä ominaisuuksia niillä on!! 

Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

T. Elisa, joka viettää viimeistä viikonloppuaan "kakskymppisenä"....