Oltiin eilen ystäväni kanssa Amalian joulukortti-illassa. Olipas IHANAA päästä kokeilemaan kaikkia laitteita ja leimasimia ja jauheita ja vaikka mitä! Sitä kun ei vaan pysty ihan kaikkea hankkimaan kotiin (=rahan ja tilan puutteesta johtuen) mitä haluaisi, niin on joskus tyydyttävä vaan ihastelemaan. Mutta nyt pääsin ihan omilla kätösillä kokeilemaan stanssileikkuria, ja kyllä se sellainen on varmaan hankittava.. Hmm.. Minkä sitten ottaisi, kun toiset vannovat Sissixin ja toiset Cuttlebugiin. Antakaa nyt kommentteja että mikä on hyvä ja mitä eroja niissä on?

Ostin sitten illan huumassa ihania lumihuitaleleimasimia, puudelileimasimen, perfect pearl jauhetta ja vaikka mitä.. Taas tuli lovi lompakkoon, mutta minkäs teet. Ystäväni kanssa ostimme jättilehtiön (12 x 12 inch) jouluista skräppipaperia, se laitetaan puoliksi, siitä riittää meille molemmille vuosiksi skräppipaperia kortteihin! ;)

Tässä on illan tuotokset (kokonaista 2 korttia..):

Tämä oli minun Big Shot kokeiluni, tein nuo kukan lehdet leikkurilla ja vähän tökkäsin niihin Distressiä lisäksi. Sitten loppu olikin aika Straight-forward:

Tämä kortti on lempparini tähän mennessä. Pääsin siihen kokeilemaan Distress väritystä ja myös Big Shotia. Nalle- ja lumihiutaleleimasimet olivat niiiiin ihania, että jos olisi ollut myynnissä, olisin ostanut ne samoin tein:

Illalla voisi taas tuunailla lisää koruja markkinoille, katsotaan mitä saan aikaiseksi!