Hiljaiseloa on juu jatkunut, mutta nyt voin vihdoin julkaista jotakin. Nimittäin mainitsemani lahjan pienelle prinsessalle, jonka ystäväni sai reilut 2 viikkoa sitten.. Kävimme eilen ihastelemassa pientä ihmisen alkua, ja eihän tätä pientä nyyttiä voinut kun ihailla, niin kaunis ja niiiiiin pieni hän olikin :) Ja pienoiset lahjani olivat melko nappiin, hattu oli vielä vähän iso, mutta keväällä se on varmasti jo oiva päänlämmike.

Tossut ja hatun tein samoista vauvalangoista, 2,5mm sukkapuikoilla. Lankamerkkiä minulla ei enää ole muistissa, mutta Menitasta ne olen hankkinut, ihanan pehmeää, vauvalle tarkoitettua villaa.

Tossujen ohjeet löysin Novitan verkkosivuilta, oli suhteellisen helpot tehdä. Tuolla Novitan sivulla on neljää erilaista versiota tästä tossusta, johon voi päälle tehdä palmikkokuviota ym. Minulla on yhdet keskeneräiset tossut tulossa palmikkokuviolla, julkaistaan niitten kuva sitten joskus kunhan saan ne aikaiseksi!

 

Hattu on myös Novitasta, lehdestä Talvi 2009. Tässä on samaiseen ohjeeseen webbilinkki. Kukkaa ohjeeseen ei kuulunut, virkkasin sen Maaretin ohjeilla. Hattu on muuten ihana, mutta tuo edessä oleva "tötterö" vähän häiritsi minua, varsinkin valkoisena hattu muistuttaa hieman smurffihattua. Onneksi tuoreet vanhemmat eivät moista kauhistelleet, saimme kaikki hyvät kikatukset tästä "smurffihatusta", johon tyttökin reagoi turauttamalla kunnon töräykset vaippoihin! 

Aurinkoista viikonloppua kaikille jotka tänne eksyivät!